Direcționează 2% din impozitul pe venit către Asociația Wild Watch.

Așa cum prevede Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, în fiecare an poți alege o organizație non-profit către care să direcționezi până la 2% din impozitul pe venit pe care trebuie să îl plătești la stat pentru anul precedent.

Noi ne-am bucura foarte tare să alegi anul acesta Asociația Wild Watch și îți mulțumim de pe-acum dacă ești de acord să ne ajuți în acest mod. Toți banii primiți astfel, îi vom investi în echipamente (întreținere, reparații sau echipamente noi). Suma  – așa cum probabil știi – nu este una suplimentară la impozit, ci se scade din totalul plătit de tine statului și ajunge la noi.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, te rugăm să completezi următorul formular:

Completează formularul 230 dacă în 2019 ai avut venituri numai din salarii.

Sau urmează pașii din acest link: https://redirectioneaza.ro/asociatia-wild-watch/doilasuta

Pentru donații unice sau recurente conturile noastre sunt:

RON
Titular: Asociația Wild Watch
IBAN: RO37INGB0000999905132903
Cod Swift: INGBROBU
Cod BIC: INGB
ING BANK

EURO
Titular: Asociația Wild Watch
IBAN: RO65INGB0000999906800023
Cod Swift: INGBROBU
Cod BIC: INGB
ING BANK

Asociația Wild Watch
Adresa: str. Bradul nr. 4, ap. 5, jud.: Timiș, Timișoara
Cod identificare fiscala: 34613603

2 Comments

   • admin

    Bună seara! Este foarte simplu.
    Completați Formularul 230(dați clik pe textul îngroșat de mai sus, declarația este completată cu datele Wild Watch), dacă în 2015 ați avut venituri numai din salarii, sau Declarația 200, dacă în 2015 ați realizat și alte venituri (din salarii sau activități independente sau numai din activități independente).
    O depuneți direct la registratura administrației financiare de care aparțineți sau o trimiteți prin poștă, cu scrisoare recomandată
    Formularele sunt pretipărite cu datele fiscale ale Wild Watch, dumneavoastră trebuie să completetați doar datele personale și să semnați. La rubrica “Suma” nu trebuie completat nimic. Inspectorul fiscal va face acest lucru. Nu este necesar să atașați fișa fiscală.
    Vă mulțumim!

Leave a Comment