De ce sunt reclame pe site?
Reclamele fac posibile aceste ferestre spre lumea naturii. Facem tot posibilul pentru a găsi echilibrul potrivit între cantitate și locația reclamelor distribuite și experiența ca utilizator, dar undeva trebuie să existe o sursă de venit pentru tot echipamentul, servere, lățimea de bandă și timpul necesar transmiterii LIVE a naturii sălbatice. Fără reclame nu ar fi posibil să vă aducem gratis aceste transmisiuni.

Cum pot să îmi pun reclama pe wildliferomania.com?
Dacă doriți să vă faceți reclamă pe wildliferomania.com, fie prin reclame pe pagină sau în video-uri, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail cu cererea dumneavoastră.

Cum fac o reclamație unei reclame jignitoare?
Scopul nostru este să facem site-ul cât mai accesibil și agreabil pentru toată lumea, așa că încercăm să prevenim reclame care nu sunt corespunzătoare pentru familie sau sunt cunoscute că abordează teme controversate printre vizitatorii noștrii. Prin urmare încercăm, pe cât de mult posibil, să nu arătăm reclame cu tentă religioasă, politică, cu conținut pentru adulți, etc. Din păcate, nu avem posibilitatea sa vizionăm fiecare reclamă în parte așa că, din când în când, poate apărea o reclamă considerată jignitoare sau neadecvată. Dacă vedeți una, vă rugăm să ne trimiteți un mail cu cât mai multe informații posibile:
– În ce țară vă aflați (stat/provincie).
– Pe ce pagină vă aflați în momentul în care ați văzut reclama (copiați și includeți URL-ul dacă este posibil).
– Ce fel de tip de reclama a fost (web site, video, pop-up la baza player-ului, etc.)
– Ce serviciu/companie promova reclama respectivă și dacă este posibil site-ul către care direcționa.
– Daca puteți să faceți un print-screen reclamei jignitoare, vă rugăm să îl includeți și pe acesta.
Când primim reclamația dumneavoastră , vom încerca să localizăm și să înlăturăm anunțul. Nu vom putea face asta tot timpul, pentru că nu toți cei care ne furnizează reclamele ne permit să înlăturăm sau să blocăm reclame individuale, dar cu siguranță vom încerca.